ZEO is de onbetwiste Magento specialist

1Ondernemend Nederland staat vast op zeker moment op hetzelfde kruispunt als ik dat ooit stond, namelijk op de kwestie offline ondernemen of online ondernemen. Gaan we op de oude toer door of wordt het tijd voor een vernieuwingsslag? Voor mij was die laatste onafwendbaar en in korte tijd kon ik met hulp van ZEO, de Magento specialist van Nederland, omschakelen naar een mooie webwinkel.

Een webshop die met je meegroeit

Mijn keuze voor een online strategie kwam niet uit de lucht vallen. Al langer was voelbaar dat we flink wat concurrentie zouden krijgen van het web en dat winkels zoals we die kenden niet zouden blijven bestaan, helaas. Je bent een bepaalde status quo gewend en het is er een waarin je de grenzen van je mogelijkheden hebt ontdekt. Je kent deze wereld maar weet tegelijkertijd dat deze ook z’n beperkingen kent. Het web is een heel andere wereld en het heeft dan ook zeker toegevoegde waarde gehad om te schakelen naar online marketing methoden.

36

Wat ik zo prettig vind aan onze Magento specialist is dat deze niet alleen een prachtige webshop heeft afgeleverd, maar aan vele andere punten ook gedacht is. Het is erg belangrijk met een mooie webshop ook gevonden te kunnen worden namelijk – je staat het liefst bovenaan in Google. Na een poosje was het zover en bracht ZEO ons inderdaad op een begerenswaardige positie in de zoekmachines. Dat betekent dat we veel klanten hebben kunnen trekken – die we anders nooit hadden gehad, zeker niet offline maar ook niet online. Het is erg fijn dat de Magento webshop verder handig in gebruik is – voor zowel onszelf áchter de website als de bezoeker van de website. Bovendien kan de webshop met ons meegroeien, iets wat we in de laatste maanden wel hebben gemerkt.

40