WordPress specialist gezocht!

wordpress-265132_640Hallo trouwe volgers van mijn blog. Zoals jullie weten vind ik het leuk om nieuwe wegen te ontdekken en een kijkje te nemen bij andere ondernemers. Zo ben ik veel in contact met ondernemers en bemiddel ik zo nu en dan in mijn netwerk om zo andere een beetje te helpen. Zo ben ik ditmaal op zoek naar een wordpress specialist die mij kan helpen een wordpress website te maken voor een bouwbedrijf in mijn netwerk. Het bouwbedrijf wil een eenvoudige zakelijke website, maar dan wel met wat functies die niet standaard zijn voor een wordpress website. Hij wil een uniek design hebben die aansluit bij de huisstijl die ze nu al voeren.

berrie-schootsEen wordpress specialist

Omdat ik zelf (dit blog) ook in wordpress heb gemaakt weet ik zelf wel het één en ander van wordpress, maar kan ik geen geheel nieuwe website bouwen in wordpress met een uniek design aangezien het bedrijf zijn eigen huisstijl wil voeren op de website. Zo ben ik op zoek gegaan in Google naar een wordpress specialist en kwam ik uit bij ZEO, een online marketing bedrijf dat ook wordpress specialisten in dienst heeft.

Ervaringen?

Omdat ik niet zomaar aanbevelingen wil doen aan een bedrijf in mijn netwerk van een bedrijf waar ik zelf geen praktijkervaringen mee heb ben ik op zoek naar mensen die ervaring hebben met dit bedrijf. Dus heb jij ervaring met ZEO en wil je deze ervaring met mij en de lezers van mijn blog delen? Reageer dan even op dit artikel! Alvast bedankt…

logo (60)