Wat is nou een Windscherm terras?

Ik hoor steeds meer mensen op me heen praten over een Windscherm terras. Helaas is het tot enkele weken geleden niet duidelijk geworden wat dit precies inhoudt. Natuurlijk weet ik wel wat een windscherm is maar dit in combinatie met het woord terras is voor mij toch echt onduidelijk. Ik wilde dan ook graag weten wat het precies was. Wellicht is het wel interessant voor mijn bedrijf?logo

Bij het bekijken van een windscherm op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier was ik verbaasd over het feit dat het assortiment groot genoeg is waardoor het kiezen van een windscherm terras erg leuk is.terraswindschermen

Ikzelf was erg enthousiast geworden toen ik de website gezien had van Xterior. Alleen vroeg ik me dan wel af hoe dat ik een windscherm bestellen kan via het internet en dit ook nog op locatie bezorgd kan krijgen. Bij het telefonisch contact met dit bedrijf heb ik diverse vragen gesteld wat mij moest overtuigen wil ik het bestellen.windschermterras

Nog nooit zo leuk geweest!

Hun hebben mij kunnen overtuigen dat een windscherm wel heel erg ideaal is. Hiermee kan ik het pand vrij gemakkelijk aankleden zonder dat het mij al teveel geld kost. Ik heb er dan ook voor gekozen om twee schermen te bestellen, nu maar hopen dat het personeel dit ook waardeert!