UPC TV is een uitstekende aanbieder,die voor ieder wat heeft en vele extra’s aanbiedt. Met NPO 1,2 en 3 standaard in HD en de extra’s zoals Online TV kijken en films en series kijken wanneer het jou uitkomt via MyPrime, is UPC een veel belovende aanbieder.

 

3 UPC TV pakketten

UPC biedt 3 verschillende TV-pakketten aan, dus voor ieder wat. Ook zitten er bij deze pakketten extra’s die afhangen van het gekozen pakket. De pakketten die UPC aanbiedt zijn: Digitale Kabel TV & Radio,    Digitale TV Starter en Digitale TV Royaal HD.

 

Digitale Kabel TV & Radio

Het Digitale Kabel TV & Radio pakket biedt meer dan 30 zenders, 3 van deze zenders zijn in HD en 15 zenders kunt u binnen en buiten kijken. Ook heeft u 15 zenders beschikbaar online op mobiel,  laptop en tablet.

 

Digitale TV Starter

Het Digitale TV Starter pakket biedt meer dan 70 zenders, 15 van deze zenders zijn in HD en 10 tallen zenders die u binnen en buiten kunt kijken. Ook heeft u 40 zenders beschikbaar online op mobiel, laptop of tablet. Het Digitale TV Starter pakket biedt ook TV gemist van vandaag en gisteren, een HD Mediabox en korting op de nodige apparatuur aan.

 

Digitale TV Royaal HD

Het Digitale TV Royaal HD pakket biedt meer dan 110 zenders, 37 van deze zenders zijn in HD en 10 tallen zenders die u binnen en buiten kunt kijken. Ook heeft u 70 zenders beschikbaar online op mobiel, laptop en tablet. Het Digitale TV Royaal HD pakket biedt ook TV gemist van de afgelopen 10 dagen, UPC on Demand en een HD Mediabox aan.