Tijdelijk personeel inhuren: makkelijk en efficiënt

Zelf tijdelijk personeel inhuren vraagt om een gerichte (administratieve) aanpak. Een goed vendor management systeem is tegenwoordig een onmisbare factor geworden. Een vendor management systeem is een systeem waarbij het volledige inhuurproces kan worden beheerd. Eén systeem waarin alles overzichtelijk is en zeer makkelijk in gebruik. Of je nu zelf tijdelijk personeel inhuurt of dit laat doen, een goed vendor management systeem is toegankelijk voor zowel klant als leverancier. Wat kan een vendor management systeem voor u betekenen?

BTW regelingen, wetgeving en allerlei andere administratieve zaken: bij tijdelijk personeel inhuren komt heel veel kijken. Hoe regelt u nu de administratie? Is het herkenbaar als ik zeg dat veel bedrijven meerdere (of zelfs geen!) systemen gebruiken en dit eigenlijk onnodig is? Geen goed systeem gebruiken, is vragen om problemen. Wie net als ik regelmatig tijdelijk personeel inhuurt, kan met mij instemmen dat een inhuurproces een tijdrovende klus is waarbij administratie een groot deel van de tijd inneemt.

Voordelen van een vendor mangement systeem

Het fijne van een vendor management systeem is dat het systeem rekening houdt met bestaande wetgeving en met alle wensen en eisen die klanten en leveranciers hebben met betrekking tot tijdelijk personeel inhuren. Het opvragen van rapportages, de inzage in lopende zaken etc., je kunt het allemaal terugvinden in één systeem. Ik ben laatst in aanraking gekomen met Inhuurproces.nl. Dit bedrijf heeft een vendor management systeem gelanceerd waarin alle administratie op een zeer overzichtelijke manier wordt gepresenteerd en dat altijd en overal toegankelijk is. Zij werken namelijk in de “cloud”. Erg handig, al zeg ik het zelf.

Inhuurproces heeft een systeem dat volledig is uitgedacht. Alles zit erin verwerkt. Van het selecteren van kandidaten tot contracten en uiteindelijke facturatie. Het complete inhuurproces is in stappen uitgewerkt. Het maakt het systeem overzichtelijk en erg handig in gebruik. Het systeem is volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd en daarmee altijd te raadplegen.

Zomaar een systeem aanschaffen op basis van mijn lovende woorden, is voor velen net even een stapje te snel. Uiteraard begrijpelijk. Gelukkig bieden veel aanbieders een vrijblijvende proefperiode aan om het systeem te testen. Zo ook Inhuurproces. Door de 30 dagen demo, kunt u ervaren hoe het proces voor tijdelijk personeel inhuren vergemakkelijkt kan worden. Ik zou elk bedrijf die te maken krijgt met het inhuren van tijdelijk personeel eens te kijken naar dit systeem. U wilt gegarandeerd niet meer terug!