Technisch personeel werven is een must voor ondernemers!

technisch personeel werven

technisch personeel wervenMet mijn onderneming heb ik het afgelopen jaar grote stappen gemaakt. Mijn fabriek is dan ook gegroeid van drie machines naar achttien machines. Deze machines moeten natuurlijk elke dag nauwlettend in de gaten worden gehouden. Maar wat als er een machine uit valt? Dan heb ik natuurlijk een groot probleem. Om dit probleem te gaan voorkomen moest ik meer technisch personeel werven. Maar waar kon ik technisch personeel gaan werven? Zoals gewoonlijk bekeek ik het internet zorgvuldig. Binnen enkele minuten kwam ik dan ook terecht op een behulpzame website genaamd stc groep. Op deze website kon ik namelijk personeel gaan werven. Al het personeel op deze website hadden ervaring in de techniek!Logo

Ik heb top personeel aangenomen!

Zoals jullie weten was ik opzoek naar technisch personeel. Personeel die de machines van mijn fabriek goed konden gaan onderhouden. In samenwerking met de fantastische website stc groep heb ik top personeel aangenomen. Via deze website kwam ik terecht bij enkele werknemers. Na een aantal gesprekken gevoerd te hebben nam ik het besluit om twee personeelsleden aan te gaan nemen. Sinds de aanstelling van deze personeelsleden loopt alles weer op rolletjes. De machines werken elke dag na behoren en daar ben ik hartstikke blij mee. Ik heb dit dan ook grotendeels te danken stc groep!

STC groep