Sanitair Online was direct wat mij te binnen schoot

Graag wil ik even een oude tip delen die ik onlangs heb weten te geven aan een goede vriend van mij die in de onderneming zit en midden in een flinke verbouwing zit. deze tip betreft; Sanitair Online. Omdat hij een eigen zaak heeft aan huis wil hij een grote aanbouw maken zodat zijn woonkamer niet meer een administratiekantoor is. Hier hoort natuurlijk ook een eigen sanitaire ruimte bij en toen hij dit met mij deelde moest ik direct aan deze firma denken, Mijn bad-wand komt hier namelijk ook vandaan en ik weet nog dat ik toen al zo verbaasd was over de goede kwaliteit en de lage prijs.

Een betere plek om te ondernemen

Sanitair Online is waar je moet zijn vertelde ik hem en ik liet hem de website zien. Diezelfde dag kreeg ik al een bericht dat hij een bestelling heeft geplaatst bij deze firma. hier kun je een bezorging plannen op afspraak en dat is wel zo prettig, zo hoef je niet een hele dag te wachten. Alle andere benodigdheden zijn ook hier te vinden. Toen de bestelling binnen was kon hij direct aan de slag, en ik ben hem natuurlijk hiermee gaan helpen. Binnenkort heeft hij zijn kantoor voor elkaar en is het ondernemen een stuk prettiger doordat hij dit enigszins wat meer van zijn privéleven kan scheiden.