Raambestickering is een goede tip

sign Voor winkeliers is het een goede tip om Raambestickering toe te brengen aan de ramen van hun winkels, het is namelijk een hele goede manier om dingen als aanbiedingen en reclames en andere actie’s of gewoon simpel weg de naam van je winkel bekend te maken. Ik ben op dit idee gekomen door dat een van mijn goede vrienden, die ook een ondernemer is hier over begon. Hij had namelijk geen goede manier sign2op social media en folders na om zijn acties te verspreiden en dit was hoog nodig aangezien het niet zo goed liep als verwacht. Ik hielp hem dus mee met met het bedenken van een goede marketing strategie en zo kwamen we op dit idee.

Gelukkig werkte het

sign1Ik bedacht me dat Raambestickering wel een goede manier zou zijn om niet alleen zijn acties bekend te maken maar ook gewoon om de naam van de winkel aan te geven omdat het allemaal wel wat beter kon. Hij was het met me eens en we gingen dus op de website een mooi ontwerp ontwerpen en daar waren we redelijk snel klaar mee dankzij wat hulp. Nadat hij het had aangebracht liep zijn actie een stuk vlotter en beter en daar deed hij het natuurlijk voor, anders was de aanbieding voor niets geweest.