Pictogrammen gevaarlijke stoffen van DENIOS

Als ergens gevaarlijke stoffen opgeslagen worden, is het natuurlijk belangrijk dat dit duidelijk gecommuniceerd worden. Zeker omdat de opslag van bepaalde gevaarlijke stoffen een specifieke handelingswijze en specifieke regels met zich meebrengen, is het belangrijk dat mensen in de directe omgeving van de gevaarlijke stoffen weten dat er gevaarlijke stoffen in de buurt zijn. Om ervoor te zorgen dat dit te allen tijde duidelijk is, kun je gebruik maken van pictogrammen gevaarlijke stoffen. Je koopt deze pictogrammen gevaarlijke stoffen bij DENIOS.

Welke pictogrammen heeft DENIOS?

DENIOS heeft een groot aanbod van zelfklevende pictogrammen om aan te tonen dat er gevaarlijke stoffen in de buurt zijn of ergens worden opgeslagen. Zo vind je in het aanbod pictogrammen voor explosieve stoffen, maar ook voor ontvlambare en oxiderende stoffen. DENIOS begrijpt namelijk dat er vele diverse gevaarlijke stoffen zijn en dat deze stoffen allemaal aangeduid moeten worden met een ander pictogram en heeft daarom diverse pictogrammen voor gevaarlijke stoffen in het aanbod.

Gemakkelijk online bestellen

Bij DENIOS heb je de mogelijkheid om al jouw noodzakelijke pictogrammen gemakkelijk online te bestellen. Dit doe je door het aanbod zelfklevende pictogrammen voor gevaarlijke stoffen te bekijken, jouw gewenste pictogram te zoeken in het aanbod en dit pictogram direct online te bestellen bij DENIOS. Als je dit hebt gedaan, hoef je alleen nog maar te wachten tot jouw bestelling wordt thuis gestuurd.