Kun jij een bedrijf opnoemen waar ze nog werken met een postkar?

Postkar

PostkarJe ziet het tegenwoordig niet vaak meer, maar sommige bedrijven werken nog steeds met een postkar. Zelf vindt ik dit altijd een mooi gezicht. Het heeft namelijk iets ouderwets en straalt toch een bepaalde sfeer uit. Vandaar dat ik jullie ook graag wil wijzen op een firma waarbij je zo’n product kunt kopen. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hiermee bekend zijn, deze firma heet Datema Electronics. Wanneer jij hun website wilt bezoeken dan moet je naar elektrische-trekker.nl gaan.

Zij hebben dan ook verschillende modellen in hun assortiment. Zo hebben zij postwagens voor binnen en buiten. Het hangt dan ook af van waar je precies naar op zoek bent. Zij is het ook mogelijk om er eentje te bestellen met elektrische besturing. Zo kun je ook nog eens zelf extra opties samenstellen.

Wat kunnen zij nog meer bieden?

datema electronics

Omdat ik mij behoorlijk goed verdiept heb in deze organisatie weet ik er dan ook wel het een en andere over te vertellen. Zo heb ik hier in het verleden al meerdere elektrische trekkers besteld. Deze waren dan ook bedoelt om zware spullen in het magazijn te vervoeren. Wanneer je dit met een normale steekwagen moest doen, had je hier denk ik wel zo’n vier man voor nodig.

postwagenEchter een postkar is iets wat ik mensen zeker zou aanraden. Via de hierboven genoemde site heb je dan ook de keuze uit de volgende modellen: Postwagen 550, Power Postwagen 3 niveau’s, Electrische Postwagen GT3, Postwagen met plastic bakken. Zo heeft elk model zijn eigen specificaties voor het leveren van de post. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar hun website.