Hoe kunt u effectief uitstelgedrag aanpakken?

Ik heb een zoon van een jaar of 16 die inmiddels hard aan het puberen is. Mijn zoon is best wel slim, hij heeft een goed stel hersens, alleen stoorde ik mij eraan dat hij die niet gebruikt. Het is namelijk voor hem erg verleidelijk om heel veel te gamen en vooral niks aan school te doen. Ik vind dit erg vervelend, want ik zou het liefste willen dat hij alles uit zijn schooltijd haalt om ervoor te zorgen dat hij een goede toekomst heeft. Ik zou vooral zijn uitstelgedrag willen aanpakken, want dat is was hem het meeste in de weg zit naar mijn mening. Door zijn gedrag is hij steeds te laat met het beginnen met leren voor een toets en daarom haalt hij de toetsen niet. Hij is inmiddels al een jaar blijven zitten en ik zou het zonde vinden moest dat weer gebeuren. Daarom wilde ik graag iets doen om zijn uitstelgedrag te kunnen aanpakken. Ik ben op het internet maar eens gaan zoeken naar manieren om zoiets te doen. Uitstelgedrag aanpakken is namelijk niet zo gemakkelijk, en bij mijn zoon zit het misschien ook wel een beetje in zijn aard. Ik was dus erg benieuwd of er opties waren om uitstelgedrag te kunnen aanpakken. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik uit bij de website van hethybridewerken.nl, waar ze het onder andere hebben over uitstelgedrag aanpakken. Ik vond dit allemaal wel goed klinken en mijn interesse was helemaal gewekt. Daarom ben ik maar eens even gaan bellen met dit bedrijf, omdat ik graag wilde weten wat ze zouden kunnen betekenen voor iemand zoals mijn zoon. Ik hoopte namelijk vurig dat ze het uitstelgedrag zouden kunnen aanpakken van hem. Na het bellen met dit bedrijf kreeg ik er een goed gevoel over. Ze konden mij goed vertellen wat hun werkwijze was en wat voor resultaat ik zou kunnen verwachten, mocht ik dit bedrijf inschakelen voor het helpen van mijn zoon. Ik was zo blij met wat ze allemaal hadden verteld dat ik dit de beste optie vond om het uitstelgedrag van mijn zoon aan te pakken.

Door dit bedrijf heeft mijn zoon zijn uitstelgedrag kunnen aanpakken

Vanaf het moment dat ik contact had opgenomen ben ik direct heel goed geholpen. Wat ook nog eens meeviel was dat het niet heel erg duur was. Dat neem je toch altijd even mee in de overweging. Inmiddels is mijn zoon bijna af van het gedrag dat hij altijd vertoonde. Hij heeft goede tips en tools meegekregen om in het vervolg iets sneller aan de slag te kunnen en dus minder dingen uit te stellen. Ik vind de service van dit bedrijf erg goed en ik vind ze ook erg professioneel. Alle medewerkers zijn gepassioneerd en kunnen je goed helpen.

Wilt u ook zo graag het pubergedrag van uw kind aanpakken?

Dan kan ik dit bedrijf zeker aanraden. Mijn zoon hebben ze goed geholpen. Kortom:

  • Ze mensen zijn professioneel.
  • Ze doen wat ze beloven.
  • De prijs valt erg mee.

Al met al ben ik erg tevreden.