Geld besparen door voordeliger ziplock zakjes in te slaan

sabe4 sabeEen van mijn oude collega’s heeft sinds een jaar ongeveer een eigen winkel begonnen en ik heb hem vanaf het begin af aan geholpen met het opzetten en dergelijken. Zo nu en dan komt hij bij mij en dan vraagt hij me om advies en hier help ik hem dan ook graag mee. Hij wou graag kosten besparen op onnodige uitgaven, die niet al te veel horen te kosten. Een van die dingen die mij opviel was de prijs die hij betaalde voor zakjes die hij bij sommige producten gaf, de ziplock zakjes kon ik hier velen malen goedkoper inkopen en bij zijn huidige leverancier en aangezien hij er erg veel gratis weggeeft is het erg belangrijk om er op te besparen.

Het werkte effectief

We sloegen de ziplock zakjes nu in bij de nieuwe leverancier en het wierp gelijk zijn sabe2 vruchten af, na een maand kon hij al gelijk zien dat het hem enkele tien tallen euro’s had gescheeld. Dit lijkt misschien niet erg veel maar op jaar basis is dit al enkele honderden euro’s en wanneer je dit doet met meerdere producten bespaar je al gauw een hele hoop. Voor ondernemers is dit natuurlijk super belangrijk omdat je vooral je eigen geld uitgeeft aan je eigen onderneming. Vaak zie je dat het loont om iets verder te kijken op het internet en te speuren naar een goedkopere aanbieder.