Een groot formaat printer van Vink VTS

Ben je op zoek naar een groot formaat printer? Dan ben je bij Vink VTS aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service. Zij hebben namelijk al jaren ervaring op het gebied van het aanbieden van printers waardoor zij altijd de printer aanbieden waar jij naar op zoek bent.  

Het verschil tussen een reguliere en grootformaat printen

Een groot formaat kan zoals de naam al doet vermoeden grotere formaten printen dan een reguliere printer. Een reguliere printer kan in de meeste gevallen niet groter printer dan A4 of A3 formaat. Een grootformaat printer kan A1, A0 en in bepaalde types kunnen zelfs nog grotere formaten uitprinten. 

Een zeer ruim assortiment aan printerbenodigdheden 

Vind VTS biedt naast de printers die zij aanbieden ook een zeer ruim aanbod aan printerbenodigdheden aan. Bij Vink VTS zul je onder andere snij en wrapfolie, in keten, vallen. Gereedschappen zeefdruk, printfolie, accessoires, en alle andere benodigdheden in het assortiment kunnen vinden.

Uitermate goed advies 

Het vinden van de juiste printer en benodigdheden is geen dagelijks werk. Je kunt bij vragen en advies daarom gemakkelijk telefonisch contact met een van de experts op nemen. Je zult dan uitermate goed worden geholpen met het maken van de juiste keuze om zo de passende printer te vinden. Vink VTS is een onafhankelijke distributeur en geeft eerlijk en objectief advies over de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom voor en groot formaat printer ben je bij Vink VTS aan het juiste adres.