Meer informatie over drukkerij Apeldoorn Dijkgraaf? Dijkgraaf is al jarenlang een vast begrip in Apeldoorn en omgeving en wat maakt eigenlijk onze drukkerij zo uniek? Wij bieden onze klanten een mix aan van printen, drukken, plotten, DTP en afwerking alles onder één dak. Zo wordt alles door ons gemaakt wat we ook verkopen. Dat in combinatie met onze dienstverlening leidt tot unieke oplossingen voor onze opdrachtgevers.

 

Drukken en digitaal printen in Apeldoorn

 

Grote aantallen worden gedrukt: van huisstijlen en brochures tot folders en boeken. De nieuwste technologie maakt het echter mogelijk om ook kleine aantallen digitaal te printen die de kwaliteit van drukwerk benaderen.

 

Een bijkomend voordeel is dat u dit kunt personaliseren en ook vanuit een database tekst- en/of fotowissels kunt toepassen. Handig als u bijvoorbeeld meerdere doelgroepen bewerkt.

 

De drukkerij beschikt over een plotter waarmee wij unieke dingen voor u kunnen maken, zoals roll-up banners, foamborden, panelen, bordjes voor wegbewijzering, naamplaatjes en grootformaat cadeaucheques. In kleine en grotere aantallen. Ook bewerking direct op hout, plexiglas en karton mogelijk.

 

Wilt u graag weten wat wij verder voor u kunnen betekenen? Bezoek snel onze website waar u meer informatie kunt vinden over onze diensten.