Different Doors openslaande deuren – Een echte aanrader

aluminium-lamellen-deurenHebben jullie een garage? Dan weten jullie vast en zeker hoe belangrijk een garagedeur is. Uiteindelijk heeft dit toch een erg grote invloed op de totale look van je huis. Je moet je namelijk bedenken dat een deur een groot onderdeel uitmaakt van het aanzicht van je woning. Daarom kozen wij laatst voor Different Doors openslaande deuren. Dit bedrijf heeft werkelijk een pracht van garagedeuren en we zijn dan ook erg blij dat we deze keuze gemaakt hebben.
Uiteindelijk denk je niet zo heel snel aan een nieuwe deur voor je garage. Maar toch hebben wij deze stap gezet. Dat ligt er echter met name aan omdat wij ook onze garage wilden renoveren.
Zo heeft mijn man bijvoorbeeld een werkplek gemaakt in de garage. Hij is een echte doe-het-zelver. Omdat hij in huis geen plek hiervoor heeft, en omdat ik hem dat nooit zou toestaan om in huis te doen, hebben we er dus gezamenlijk voor gekozen om hier een aparte plek in de garage voor te maken. Dat houdt ook in dat wij een verwarming of kachel hier zouden plaatsen, want we weten allemaal dat het weer in Nederland te koud is om zo te kunnen werken.

bedrijfsdeurenDifferent Doors openslaande deuren met isolatie

Om zoveel mogelijk te besparen op de stookkosten, is het dan ook van groot belang dat we een deur kiezen met een goede isolatie. De garage deelt namelijk een muur met ons huis, en uiteindelijk heeft de isolatie in de garage ook een positieve invloed op de isolatie in huis. Daarom is zo een garagedeur ook zo een goede investering.
Bij Different Doors konden we bovendien direct terecht. We zijn erg blij met de service en de kwaliteit laat zeker niets te wensen over!