vacature civiele techniek

De beste mensen op de goede plaats zetten is heel eenvoudig gezegd het werk wat Bouwhuysch.nl doet. Maar dat is lang niet alles, voordat we van jou de beste ingenieur maken moeten we weten waar je talenten liggen. En misschien nog wel veel belangrijker wat je leuk vind om te doen, waar je een mooie toekomst in ziet. Iedere dag gaan er vanuit ons bedrijf vele ingenieurs naar bedrijven die toonaangevend zijn op het gebied van wegen, water en beton. Zij hebben vast voor jou ook een vacature civiele techniek die aansluit op je toekomst.

vacature civiele techniek

We denken aan de toekomst en niet alleen aan nu

Bij bouwhuysch.nl draait het niet alleen om een geschikte vacature civiele techniek te vinden. We gaan voor meer en voor beter, we zetten in op je toekomst en denken na over de lange termijn. Of je nu een ervaren ingenieur bent of een beginner, iedereen krijgt dezelfde kansen om zich te ontplooien. Je wordt gezet op een project die jou op het lijf is geschreven, niet zomaar een project om je bezig te houden. Ook wanneer je nog niet alles beheerst gaan we er samen voor zorgen dat je dat wel binnen afzienbare tijd kunt. Wij leiden je op zodat jij het beste kunt geven, en wij dat investeren in jou.

vacature civiele techniek

Samenwerking met ervaren mensen

In veel gevallen staat er altijd wel een vacature civiele techniek open bij Bouwhuysch.nl, omdat we ook samenwerken met een ZZP’er kunnen we ook bemiddelen voor jou als je op zoek naar een nieuwe carriere. Werk je voor jezelf dan moet je er altijd voor zorgen dat er weer een nieuwe opdracht komt. Hierin kunnen wij ook bemiddelen, werk je nu in loondienst en wil je ook eigen baas worden? We vertellen je precies de valkuilen waar je op dient te letten.